Responsiv hemsida

Responsiv hemsida
93 % har tillgång till Internet
Responsiv design
81 % har en smartphone
Star
65 % har en surfplatta
Star
92 % har en dator
Numera är det vanligare och vanligare att man går ut på internet med en smartphone eller en platta än via en dator. Hänger din webbdesign med i utvecklingen?

Många glömmer bort hur viktigt det är med en modern hemsida. Om din hemsida inte fungerar på mobilen eller plattan tappar du ett stort antal besökare!

Responsiv design

Responsiv design innebär att layouten ändras och anpassas efter skärmens storlek, vilket gör att hemsidan alltid ser bra ut, oavsett vilken enhet besökaren använder. 

Tekniken har utvecklats och idag har vi ett stort utbud av smartphones, surfplattor och datorer med olika skärmstorlekar. För att hemsidan ska se bra ut i alla fönster måste strukturen ändras och bilder skalas om.

Det krävs lite arbete i utvecklingsfasen för att hemsidan ska bli responsiv men det är värt besväret. Hemsidans struktur, layout och innehåll anpassas automatiskt efter besökarens skärm och ser lika bra ut i alla storlekar.

Har ni endast anpassat hemsidan för desktop är detta vad era kunder möts av om de går in via sina smartphones eller surfplattor. Användaren ser att den inte är responsiv och brukar oftast lämna hemsidan då det inte går att surfa.

Din nya hemsida

Vi hjälper dig att bygga din nya hemsida!

Vi använder dom modernaste verktygen på marknaden för att spara både tid och pengar.

Vi bygger hemsidor både med och utan CMS. En hemsida utan CMS kan du hosta på din egen server om du önskar. Vi hjälper dig med hosting av din hemsida oavsett om du har ett CMS eller inte.

Alla hostade hemsidor får automatisk en säker adress, dvs. en hemsida som börjar med https:, vilket ger bättre placering på alla sökmotorer.
Kontakta oss